Hoe activeer ik een abonnement?

Als jouw school beschikt over een Schooltas-dashboard kan er docentenmateriaal worden toegevoegd via Schooltas. Om deze readers toe te kunnen voegen in je Schooltasaccount moet je eerst een abonnementscode invoeren (deze kan je school je geven). Dit doe je door rechts bovenin het scherm op het instellingenwieltje te klikken en vervolgens naar 'mijn abonnementen' te gaan.

In de pop-up voer je de abonnementscode in en klik je op 'voeg toe'. Je abonnementscode is nu toegevoegd. Bij 'mijn bundels' kun je vervolgens de readercodes toevoegen die horen bij het docentmateriaal.