Hoe kan ik mijzelf toevoegen aan een klas?

Als je docent een klas heeft aangemaakt in Schooltas kun jezelf hieraan toevoegen. Klik in het vakkenmenu op het vak waarvoor je de klas wil toevoegen.

Klik vervolgens onderin het scherm op “Klasgenoten” en vul de klascode in (vraag deze aan je docent).

Klik op “okee” en je bent toegevoegd aan de klas! Als je klasgenoten zich ook hebben toegevoegd zie je hun namen en profielfoto’s staan, net zoals die van je docent.