Hoe log ik in bij Schooltas vanaf mijn ELO?

Stap 1:

De leerling dient in te loggen bij de ELO van school

Stap 2:

Als de leerling is ingelogd dient de leerling op het linkje te klikken voor het schooltas materiaal

Stap 3:

Nadat de leerling op de link heeft geklikt voor het Schooltas materiaal, dient de leerling een ThiemeMeulenhoff account aan te maken of in te loggen met zijn/haar bestaande ThiemeMeulenhoff account.

Om een ThiemeMeulenhoff account aan te maken dient de leerling op “Account aanmaken” te klikken (zie figuur 1).

Mocht de leerling al een ThiemeMeulenhoff account hebben, dan dient de leerling met zijn/haar bestaande inloggegevens in te loggen. Mocht de leerling zijn/haar inloggegevens niet meer weten dan kan de leerling d.m.v. het opgegeven emailadres zijn/haar wachtwoord en gebruikersnaam opvragen. Mocht het opvragen van het wachtwoord en gebruikersnaam niet lukken dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van ThiemeMeulenhoff (088 – 800 2015)

Stap 4:

Zodra de leerling heeft inlogt met zijn/haar ThiemeMeulenhoff account, wordt er gevraagd om in te loggen met zijn/haar Schooltas account.

Heeft de leerling nog geen Schooltas account dan dient de leerling een Schooltas account aan te maken. De leerling klikt dan op “Nieuw account maken”. Heeft de leerling wel een Schooltas account dan dient de leerling met zijn/haar bestaande inloggegevens van Schooltas in te loggen (Zie figuur 2).

Zodra de leerling  gaat inloggen met het Schooltas account worden de boeken aan het account gekoppeld en kan de leerling zonder problemen bij het lesmateriaal van Schooltas.

Voortaan kan de leerling direct inloggen bij Schooltas om bij zijn/haar boeken te kunnen. Let op: voor iPads moet ingelogd worden op de Schooltas iPad app.

Belangrijk: Maak in geen enkel geval een nieuw account als men al een account heeft voor ThiemeMeulenhoff en/of Schooltas.