Hoe log ik in bij Schooltas vanaf mijn ELO?

Belangrijk: Maak in geen enkel geval een nieuw account als je al een account hebt voor ThiemeMeulenhoff en/of Schooltas.

Stap 1:

Log in bij de ELO van de school.

Stap 2:

Klik na het inloggen op de link voor het Schooltas-materiaal.

Stap 3:

Hierna log je in met je bestaande ThiemeMeulenhoff-account of maak je een nieuwe ThiemeMeulenhoff-account aan.

Klik op “Account aanmaken” om een nieuwe account te maken (zie onder).

Heb je al een ThiemeMeulenhoff-account, log dan in met je bestaande account. Als je je inloggegevens niet meer weet, vraag dan met het opgegeven emailadres je wachtwoord en gebruikersnaam op. Mocht het opvragen van het wachtwoord en gebruikersnaam niet lukken, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van ThiemeMeulenhoff (088 – 800 2015).

Stap 4:

Na het inloggen met je ThiemeMeulenhoff-account, moet je inloggen met je Schooltas-account.

Als je nog geen Schooltas-account hebt, maak je deze aan door te klikken op “Nieuw account maken”.

Na het inloggen met je Schooltas-account worden de boeken aan het account gekoppeld en kun je bij het lesmateriaal van Schooltas.

Voortaan kun je direct inloggen bij Schooltas om bij je boeken te kunnen.

Let op: voor iPads moet ingelogd worden op de Schooltas iPad-app.