Hoe maak ik een klas aan in Schooltas?

In Schooltas kunnen leraren gebruikers toevoegen aan hun klas. En alleen leraren kunnen klassen creëren. Om na te gaan of je een lerarenaccount hebt, kijk voor de knop “+voeg een klas toe” in de linkeronderhoek van het dashboard. Als je de knop niet ziet, vul dan het formulier “Docenten-proefbundel aanvragen” in, bij het instellingsmenu “mijn bundels”.

Om een klas toe te voegen, druk op de knop in linkerbovenhoek van Schooltas. In het volgende scherm vul je dan de volgende informatie in:

• Naam van de klas
  • Vak van de klas
  • School van de klas (wij hebben dit veld al voor je ingevuld)

Nadat je de informatie hebt ingevuld, druk op “klaar”. Je kan ook aansluiten bij een reeds bestaande klas als een collega al een klas heeft gecreëerd.