Hoe kan ik het persoonlijke notitieboekje gebruiken?

Naast e-books, heeft Schooltas ook een persoonlijk notitieboekje. Je kan dit vinden aan de rechterkant van je scherm.

Open het notitieboekje door te drukken op de rand. Klik of druk op het + teken om een nieuwe notitie toe te voegen. Je kan trefwoorden toevoegen om aan te geven waar de notitie over gaat. Ook kan je hyperlinks en foto’s toevoegen. Als je een YouTube hyperlink toevoegt zal Schooltas automatisch een YouTube-preview tonen. Hoe gaaf is dat?

Als je notitie volledig is, klik op ‘opslaan’.