Hoe kan ik het persoonlijke notitieboek gebruiken?

Naast e-books heeft Schooltas ook een persoonlijk notitieboek. Je vindt het notitieboek aan de rechterkant van je scherm. Open het notitieboekje door te drukken op het pijltje op de rand.

Klik of druk op de + om een nieuwe notitie toe te voegen.

Je kunt trefwoorden toevoegen om aan te geven waar de notitie over gaat. Ook kun je hyperlinks, afbeeldingen en symbolen toevoegen. Als je een YouTube-link toevoegt, zal Schooltas automatisch een YouTube-preview tonen. Hoe gaaf is dat?

Als je notitie volledig is, klik je op "opslaan".

Door op het sterretje rechts bovenin je notitie te klikken maak je deze favoriet.

Je kunt de zoekfunctie gebruiken om al je notities en tags te doorzoeken. Met het uitklapmenu kun je naar je notities bij een ander vak gaan; met het sterretje kun je filteren op favoriete notities en met het boeksymbool kun je filteren op notities die in het boek staan dat je nu open hebt.

Klik op de knop "Exporteren" om je notities te exporteren. Schooltas exporteert dan je notities van dit vak en verzendt ze naar je e-mailadres.