Hoe schrijf en/of teken ik op mijn Schooltas-boek?

Door de teksttool te gebruiken kun je schrijven in je Schooltas-boeken. De teksttool vind je in de rechterbovenhoek van je boekenoverzicht. Klik op de teksttool om de tool te openen.

Zodra je de tool geopend hebt, kun je overal op de pagina klikken om een tekstvlak te maken. Als het tekstvlak actief is, kan je beginnen met typen.

Om het tekstvlak op de pagina te verplaatsen, sleep je de blauwe navigatieknop in de linkerbovenhoek van het tekstvlak. Klik op de zwarte “x” in de rechterbovenhoek van het tekstvlak om het tekstvlak te verwijderen.

Je kunt ook de fontgrootte aanpassen.

Klik op “klaar” bovenaan het scherm als je klaar bent met schrijven.

Klik op het tekensymbool om te tekenen op je boek:

Klik op “klaar” bovenaan het scherm als je klaar bent met tekenen.