Hoe kan ik in mijn Schooltas boeken schrijven?

Door de tekst tool te gebruiken kan je schrijven in je Schooltas boeken. De tekst tool is gesitueerd in de rechterbovenhoek van je boekenoverzicht. Klik op het "A|" teken om de tool te activeren.

Zodra je de tool geactiveerd hebt kan je overal op de pagina klikken om het tekstvlak te openen. Als het tekstvlak actief is, kan je beginnen met typen.

Om het tekstvlak op de pagina te verplaatsen moet je de blauwe navigatie knop in de linkerbovenhoek van het tekstvlak slepen. Klik op de zwarte “x” in de rechterbovenhoek van het tekstvlak om het tekstvlak te verwijderen.

Klik op “klaar” bovenaan het scherm als de volledige tekst er staat.