Hoe voeg ik een klas toe in Schooltas?

Om een klas in Schooltas toe te voegen klik of druk op de ‘+voeg een klas toe’ knop in de linkerbovenhoek van het Schooltas dashboard. Vul de naam van de klas, naam van de school en naam van het vak in. Druk op “klaar” als je dit gedaan hebt. Schooltas geeft je een klascode. Verspreid de code onder de leerlingen.

Leerlingen kunnen de code invoeren in het vakje “klasgenoten”. Ze kunnen het vakje vinden als ze het vak openen (onderaan de boekenlijst).

Leraren:

Leerlingen: