Hoe verwijder/orden ik boeken in Schooltas?

Je kunt je boekenlijst precies aanpassen zoals jij dat wilt; je kunt boeken verbergen en ordenen.

Selecteer het vak waarvan je boeken wilt verwijderen of ordenen.

Druk op de knop 'bewerk' rechtsboven.

Links naast je boeken verschijnt een oog-pictogram. Klik op het oogje van het boek dat je wilt verbergen. Een gesloten oog betekent dat het boek verborgen is; een open oog betekent dat het boek zichtbaar is in je boekenlijst.

Rechts naast je boeken verschijnt een rangschik-pictogram. Klik op het rangschik-pictogram en sleep je boeken naar de gewenste volgorde:

Klik rechtsboven op 'klaar' als je boekenlijst naar wens is.