Hoe deel ik een prikker met klasgenoten?

Waarom zou je de prikkers voor jezelf houden? In Schooltas kun je prikkers delen met andere gebruikers in jouw klas. In ruil voor jouw informatie kunnen zij de inhoud waarderen door op "vind ik goed" te klikken.

Prikkers delen kan alleen als je leerling/docent in een klas bent.

Open de prikker (klik of druk op de prikker) en kies voor de knop "delen met deze klas".

Je kunt de prikker van iemand anders ook waarderen door op "vind ik leuk" te klikken in de rechterbovenhoek.