Hoe deel ik een prikker met andere gebruikers?

Waarom zou je de prikkers voor jezelf houden? In Schooltas kan je de inhoud van de prikker delen met andere gebruikers in jouw klas. In ruil voor jouw informatie, kunnen zij de inhoud waarderen door op "vind ik goed" te klikken.

Je kan een prikker delen door deze te openen (klik of druk op de prikker) en kies voor de knop "delen met deze klas". Je kan de prikker van iemand anders ook waarderen door op "vind ik leuk" te klikken in de rechterbovenhoek.