Hoe deel ik een prikker met andere gebruikers?

Waarom zou je de prikkers voor jezelf houden? In Schooltas kan je de inhoud van de prikker delen met andere gebruikers. In ruil voor jouw informatie, kunnen zij de inhoud waarderen door op "vind ik goed" te klikken.

Je kan een prikker delen door deze te openen (klik of druk op de prikker) en kies voor de “deel”-knop. Als je in een klas zit kan je ervoor kiezen om je prikker te delen met de rest van de wereld of alleen met je klas- of studiegenoten. Je kan de prikker van iemand anders ook waarderen door op "vind ik goed" te klikken in de rechterbovenhoek.