Hoe voeg ik een prikker toe in Schooltas?

In Schooltas kan je prikkers toevoegen in je boek. Prikkers zijn gelinkt met een specifieke locatie in je boek en bevatten een persoonlijke notitie. In de prikkers kunnen ook afbeeldingen en links worden opgeslagen (videolinks worden embedded).

Om een prikker toe te voegen, druk of klik met je linkermuisknop op de bladzijde van je boek en kies “maak een nieuwe prikker” (browser en Windows 8). Let wel: leraren kiezen de optie “notitie”.

Een prikker zal verschijnen en je notitieboekje opent automatisch. Bewerk en sla de notitie op. Van nu af aan kan je de notitie openen op de bladzijde waar jij voor kiest. Makkelijk!