Hoe voeg ik een prikker toe in Schooltas?

In Schooltas kun je prikkers toevoegen in je boek. Prikkers zijn gelinkt met een specifieke locatie in je boek en bevatten een persoonlijke notitie. In de prikkers kunnen ook afbeeldingen en links worden opgeslagen (videolinks worden ingebed).

Om een prikker toe te voegen, druk je op de pagina (iPad) of klik met je linkermuisknop op de bladzijde van je boek en kies “Maak een nieuwe prikker” (webversie). N.B.: docenten in de iPad-app kiezen "notitie".

Er verschijnt een prikker en je notitieboekje opent automatisch. Bewerk en sla de notitie op. Van nu af aan kun je de notitie openen op de bladzijde waar jij voor kiest. Makkelijk!