Hoe kan ik vakken en klassen verbergen?

Klik linksboven op het Schooltas-logo om het startscherm te openen. Klik rechtsboven op het tandwiel om het instellingenmenu openen.

Klik op 'mijn vakken'.

Er verschijnt een menu met je vakken en klassen. Voor elk vak staat een oog-pictogrammetje. Klik op het oogje om een vak of klas te verbergen. Een gesloten oog betekent dat het vak of de klas verborgen is; een open oog betekent dat het vak of de klas zichtbaar is in je vakkenlijst.