Hoe kan ik ‘mijn vakken’ verbergen?

In de Schooltas Dashboard kan je het instellingen menu openen in de rechterbovenhoek. Je kan de zichtbaarheid van de vakken veranderen door te kiezen voor ‘mijn vakken’.

In het volgende menu kan je de verschillende vakken en een oog-icoon in je Schooltas account zien. Door te klikken op het oogje kan je het openen en sluiten. Een gesloten oog betekent dat het vak verborgen is; een open oog betekent dat het vak zichtbaar is in je vakkenlijst.