Kan ik de boeken in Schooltas ook downloaden?

Schooltas heeft een mogelijkheid om boeken in de cache van je apparaat op te slaan, zodat je ook offline met Schooltas kunt werken. Klik hiervoor op het wolkje naast je boek:

In de Schooltas-app voor iPads wordt elk boek dat je opent automatisch gedownload naar de cache.

In de Schooltas-webversie kun je ervoor kiezen om een boek tijdelijk te downloaden. Het boek blijft in dat geval offline beschikbaar, totdat je je browser afsluit.

In beide gevallen krijg je geen fysieke pdf op je apparaat. Je kunt dus ook niet de pdf van een Schooltas-boek downloaden en ergens opslaan.