Hoe kan ik bestelde boeken toevoegen aan Schooltas?

Om boeken toe te kunnen voegen aan je Schooltas-account heb je een bundelcode of bestelcode nodig. Deze kun je aanvragen bij je uitgever.

Om de bundelcode toe te kunnen voegen moet je het instellingenmenu openen in je dashboard en het menu "mijn bundels" aanklikken. In het volgende venster kun je de bundelcode of bestelcode die je van je uitgever hebt ontvangen invoeren.

Als je een Schooltas wil uitproberen kun je een proefbundel toevoegen. Dit doe je door in "mijn bundels" te klikken op "voeg een proefbundel toe".